Početna strana » O FIRMI


Traktorski delovi (delovi za traktore IMT,IMR, Ursus, Torpedo) kao i delovi za ostalu poljoprivrednu mehanizaciju su osnovna delatnost kompanije JUSEL koja je specijalizovana za veleprodaju i maloprodaju rezervnih delova u poljoprivrednoj i automobilskoj industriji.
Delovi za traktore u našoj veleprodaji se nalaze od 1996. godine i posedujemo četiri maloprodajna objekta - dva u Šapcu i po jedan u Loznici i Bogatiću, a od 2005. godine naša kompanija ima poziciju lidera u regionu.
Traktorski delovi su najviše zastupljeni za sledeće proizvođače:
- IMT Beograd ( Massey Ferguson )
- IMR Rakovica.
Pored toga prodajemo rezervne delove za:
Ursus
Zetor
Torpedo ( Deutz )
Kombajne ( Zmaj )
Berače ( Zmaj )
Kultivatore
Kosačice
Sejalice
Prese ( Welger, John Deere, Class )
Zastava 101, YUGO, Lada, Opel, Golf

U ponudi se nalazi robna marka RTD.

U našem asortimanu nalaze se još i:
Gume
Ulja
Akumulatori

Narudžbinu možete izvršiti preko našeg sajta u sekciji VELEPRODAJA DELOVA gde se nalaze nazivi artikala sa slikama i cenama ili CD kataloga koji je besplatan i koji dostavljamo o našem trošku.
Uputstvo za naručivanje nalazi se takođe u sekciji VELEPRODAJA DELOVA na dnu strane.
Prilikom pretrage delova prelaskom miša preko pozicije "Srodni proizvodi" možete videti za isti proizvod ponudu od drugog proizvođača (naravno ukoliko postoji) i takođe naručiti.
U gornjem desnom uglu imate poziciju "Pretraga proizvoda" gde možete ubaciti bilo koji podatak (naziv proizvoda,kataloški broj,našu šifru...)a potom kliknuti na reč "Pronađi" i biće vam ponuđeni traženi artikli ukoliko ih imamo u ponudi.

ISPORUKA ROBE : Rok za dostavu robe je 24 časa ( osim narucivanja u subotu gde je isporuka ponedeljak) , a za sve količine preko 12.000 dinara dostavljamo o našem trošku.
Detaljnije informacije o veleprodaji traktorskih delova potražite u sekciji VELEPRODAJA DELOVA.

KORPA KUPOVNA
Vasa korpa je prazna